Благой Георгиев се изповяда в студиото на Търси се. Той разкри

...
Благой Георгиев се изповяда в студиото на Търси се. Той разкри
Коментари Харесай

Джизъса с изповед, коя е най-голямата му болка

Благой Георгиев се изповяда в студиото на " Търси се ". Той разкри детайлности за връзката си с Полина, новата му брачна половинка.

" Първата ни среща беше непредвидена, във фитнес залата. Тренирах там от година, само че в никакъв случай не го бях виждала. Един ден той реши да пристигна по-рано и тогава се случи. Още като го видях да влиза, доста ми хареса като мъж ", описа от своя страна половинката на Джизъса.

-->

След втората им среща във фитнеса двамата стартират да излизат. В началото Полина не мислела, че това ще е сериозна връзка. След като нещата се задълбочили, като на смешка, избрали свободна дата за цивилен брак. Заживяват дружно още на първата седмица, само че тя признава, че имат много разминавания в характерите. Прекарват 2 месеца в Индонезия, с цел да избягат от медийния интерес към тях като нова двойка. Това е и времето им за романтика, да се опознаят по-добре, въпреки че имали и доста сериозни моменти.

Родителите на Полина били изрично срещу. Това обаче не й попречило да вземе друго решение. Приготвят сватбата си за 2 месеца, единствено с най-близките.

С брака идват и доста промени. Полина признава, че на Благой му тежи, че е родител от разстояние и изживява прочувствено всяка разлъка с децата си, откакто са прекарали по-дълго време дружно. До него била и в най-трудния му интервал - когато свиквал да е надалеч от сина си Благой.

" Като го оставям в детската градина, ми се къса сърцето ", признава Георгиев. Откровен е, че с майката на сина си Златка Райкова са се разделили в естествени връзки.

Първият брак на Благой е с рускинята Есмер Омерова, от която също има наследник - 5-годишния Елай. С него обаче се вижда доста рядко. Не може и да се чуват по телефона. 

" Това е може би най-голямата ми болежка. Даже не желая да приказвам за това ", призна футболистът.

С Полина също са говорили за деца. Тя е искрена, когато споделя какъв е Благой като татко:  " Когато вземаме децата при нас, той доста се грижи - разхожда ги, извежда ги, храни ги, всичко което прави една майка. И децата супер доста го обичат! "

Благой не се тормози да показа какво харесва в нея. " Тя е мъжко момиче. От самото начало знаех, че мога да разгадавам на нея! Като темперамент е като мъжете - можеш да й вярваш, да ти помогне за всяко нещо. Не е както има кифли, които не  могат доста неща. Тя е научена на работа и да се оправя ", искрен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР